Under senaste veckan har det hänt saker i Stockholms förorter som är katastrofalt dåligt. Det är väldigt beklämmande, och jag är inte riktigt den ordkonstnär jag känner krävs för att beskriva detta på ett bra sätt. Det finns några få som har lyckats utan att blanda in politisk pajkastning och/eller unkna åsikter som närmar sig rasism. Här är några exempel:

Damon Rasti
Fredrik Edin
MrNiq

Det bästa jag kan göra är att posta några bilder tagna i Hjulsta under eftermiddagen och kvällen. Och här brinner inga bilar!

 

Till och med min fula miljonprogramskåk ser bättre ut inramad av klorofyll.

Till och med min fula miljonprogramskåk ser bättre ut inramad av klorofyll.

Från 6:e våningen ut över Järvafältet.

Från 6:e våningen ut över Järvafältet.

Natti-natt!

One thought on “Förort ≠ upplopp

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.