Åter igen blir jag så frustrerad när jag försöker ha med Comhem att göra. Nån gång i slutet på september så erbjöd dom mig en månads gratis Viasat-abonnemang. Nåväl, gratis är ju gott. Sedan glömde jag att säga upp det i tid, precis som dom hade hoppats att jag skulle göra.

Nu tänkte jag ta tag i det här. På en helg, för det är då man har tid att pyssla med sånt här. Jag må vara lite lätt naiv, men då det går utmärkt att beställa tjänster (och ändra i vissa, t.ex. 8 favoriter) så tänkte jag att det går väl att säga upp via deras kundportal på nätet. Näe, såklart inte:

Jaja, klockan 15:45 en lördag eftermiddag lär dom ju ha öppet. Det blir ett snabbt samtal! “Våra öppettider för uppsägning är vardagar 8-18, helgdagar har vi stängt”. Bara för att verifiera min tes så ringde jag en gång till och valda att beställa nya tjänster. “Ditt samtal är placerat i kö, din plats i kön är nummer… 2”. Om man klickar runt lite till på deras hemsida hittar man det här:

Jag är nyfiken. Hur skiljer sig “uppsägning” från “abonnemangsfrågor”?

Skall det vara så svårt att ha en kundtjänst som hanterar alla former av ärenden? Även uppsägningar. Anställ kompetent personal, om det nu är det som saknas!

Åter igen känner jag att just Comhem inte förtjänar mina pengar. Nu blir det till att surfa runt efter bra alternativ!

2 thoughts on “Inget nytt under solen…

 1. Hej,

  Som du ser av det du tagit en skärmdump på så är öppettiderna även kortare för Fakturafrågor. Orsaken till varför vi har dessa öppettider på våra avdelningar för faktura och uppsägningar är för att vi inte sett något större behov från våra kunder att kontakta oss efter dessa tider. Det bör dock tilläggas att vi ständigt ser över vilka tider våra kunder söker kontakt med oss och om vi ser ett ökat behov av att nå faktura och/eller uppsägningsavdelningen även efter dessa tider så kommer vi självklart att se över öppettiderna.

  Vänliga hälsningar

  _________________________________

  Michael Hansson

  Kundservice/Sociala medier

  Com Hem AB

  Storgatan 30

  Box 43, 871 21 Härnösand

  Tel: 08 553 630 00

  Fax: 020 55 44 11

  socialmedia@comhem.com
  http://www.comhem.se
  http://www.twitter.com/comhemab

  • Tack för att ni svarar, även om det i sig inte löste mitt problem. Men det fungerade som en påminnelse om att ringa er nu, i det ärende jag inte lyckades med för två veckor sedan…

   /daishan

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *

This site uses Akismet to reduce spam. Learn how your comment data is processed.